Home > Ernst > The Resurrection Keys

The Resurrection Keys

Lieve allemaal,

Zoals ik in mijn vorige post al beschreef gaan we werken met de ‘Ressurection Flame’. Dit is voor mij een zeer bijzonder moment want het heeft een hele tijd geduurd voordat ik begreep dat ik dit moest gaan doen. Het is een diep verhaal en nog niet helemaal afgerond.

Zoals de meesten van jullie weten heb ik september 2019 een Hartstilstand gehad en ben ik 3 dagen in coma geweest. Hier kan je er alles over lezen https://www.fenixtransformaties.nl/drievoudige_dood

Ik ben daarna weer totaal genezen (van alles wat er onderliggend aan was en op mijn verjaardag van 17 nov. 2020 werd ik hartpatient-af verklaard

Wat de meesten van jullie niet weten is dat ik op 1 mei 2021 nog een keer een hartstilstand heb gehad. Het kwam zomaar uit het niets, ik ben gereanimeerd en in het ziekenhuis beland, om vervolgens een week later alweer thuis te zijn alsof er niets aan de hand was.

Daar waar ik de eerste keer het allemaal op een diepe manier kon duiden en ik het grotere plaatje kon ontwaren (wat heeft geholpen bij mijn snelle herstel), heeft dat bij de 2e aanzienlijk langer geduurd en heeft het voor mij voor behoorlijk wat onzekerheid gezorgd. Ik ga dit verhaal later nog verder uitwerken en opschrijven want het is te lang en teveel voor hier. Nu weet ik dat dit ook onderdeel is van dezelfde inwijding. Raar genoeg zag Noby De la Mar (waar ik een diepe band mee heb door vele levens heen) dit al een jaar voordat het gebeurde tijdens een sessie die ik gaf. Hier het deel uit zijn ervaring tijdens de sessie dat daar over gaat:

”Dan verschijnt het beeld van de Metamorfose van Ernst tot een meester. Heel indrukwekkend, mooi, maar ook schrikbarend. Een prachtige brug over een meer, een groot kanaal met schitterende natuur. In het gladde water een weerspiegeling van het goddelijke licht en wolk sferen, in de verte de stad. Dan spreekt een stem die zegt dat Ernst nog een keer dood gaat waarna hij opstijgt als meester. Meester van ontwaking van ons liefdeslicht, het creëren van zuivere extractie van energie als activatie van een coherente entiteit. In dit leven moet Ernst de bol des levens activeren bij ieder individu om een zuivere bron van informatie en energie te creëren”

Ik was dit zelf alweer vergeten, totdat ik er een paar maanden geleden ineens door een vriendin aan herinnerd werd die mij vertelde ‘Maar je wist toch al dat het een nog een keer moest gebeuren…’. Dit zette een hele stroom in beweging in mij. Alles kreeg weer een plek en hoorde ergens bij. Het proces van mijn leven dat zich aan het ontvouwen is sinds 2009: mijn Kundalini ontwaken; de boodschap die ik kreeg na 6 nachten lang in een amethisten grot te zijn gelegd in de week na het ontwaken; dat ik zelf een amethist was en in 48 stukken verdeeld was over de aarde en het aan mij mij was deze terug bij elkaar te brengen (dit is o.a. een referentie naar het Osiris verhaal uit Egypte die over de resurrectie gaat); mijn eerste Hartstilstand waarna ik, na 3 dagen coma, gezegd heb dat ik 3 x gestorven was….. en nog veel meer van dit soort aanwijzingen in mijn leven.

Nu is een mooi moment om jullie wat meer te vertellen over de inwijding die bekend staat als ‘the resurrection’ ofwel de opstanding. Uiteraard is hier een hele duidelijke parabel naar de wederopstanding van Christus. Jezus sterft aan het kruis om vervolgens 3 dagen (en nachten) later weer te herrijzen. Vaak wordt dit heel letterlijk gezien, maar in de oudheid werd er een ritueel gedaan dat ingewijden konden ondergaan als hoogste graad van het pad. Zij werden in een zogeheten bruidskamer (vaak in een grot, maar o.a. ook in de grote piramide van Cheops en de tombe van Thutmosis III), door priesters en priesteressen in een staat van coma gebracht om vervolgens 3 dagen later weer uit de schijndood te worden gewekt. Dit had als bedoeling dat men vanuit eerste hand ervaringen kon opdoen (via een bijna dood ervaring) van het leven na de dood aan de andere kant. Hierna kreeg je de titel de herrezene of ook wel nazareër. Zoals alle grote inwijdingen is dit niet zonder gevaar en behoeft het een zeer grote voorbereiding, zowel mentaal, fysiek als spiritueel, om dit goed te kunnen doorstaan. Vele groten der aarde hebben deze rite doorstaan met als doel om na de inwijding een zelf bekrachtigend, meer verheven en vervuld van hoger bewustzijn leven te leiden dat het hoogtepunt van spirituele ontwikkeling was. Deze inwijding is door alle eeuwen heen in stand gehouden en beleden door verschillende mysterie scholen. Meer over dit ritueel kan je lezen in het boek van Freddy Silva ‘the Lost Art of Resurrection’ of hieronder in de video van een interview met hem over dit onderwerp.

Het laatste kwartje viel 2 maanden geleden nadat ik weer een healing had mogen ontvangen van Noby (hij is overigens ook beschikbaar voor healing werk en te bereiken via messenger https://www.facebook.com/profile.php?id=100043448034233) die de 2e hartstilstand had zien aankomen. Tijdens de sessie werd ik letterlijk alle kanten opgegooid, fysiek dus. Ook werd ik in een kruispositie gelegd. Aan het eind van de sessie ontspande ik diep en viel een soort van in slaap en kreeg allerlei herinneringen uit een oud Egyptisch leven waarin ik, samen met Noby, ‘meester balsemer’ was. We kenden alle geheimen over de Duat en de reis naar de overkant. Hijzelf kreeg ook informatie uit dat leven. Hij kreeg door dat ik de eerste ‘menselijke’ persoon was die dit ritueel onderging. Het was daarvoor al een oud ritueel, maar voorbestemd voor ‘de shining ones’, degenen met de verlengde schedels. Dit ritueel is uit een diepe compassie naar de mensheid gebracht met het uiteindelijke doel om ‘de Mens’ onsterfelijkheid te verschaffen. Niet in de fysieke zin, maar in de zin dat we onze herinneringen kunnen vasthouden als we overgaan en/of terugkomen. En ik was dus de eerste mens…….Tijdens de sessie heef hij dit ritueel letterlijk ervaren. Hij stond aan het hoofd van een massieve granieten tafel waar ik op lag. Aan beide zijden stonden ellenlange rijen van priesters en priesteressen. Er werd nog puur met frequenties uit het Hart gewerkt en deze rijen mensen zouden er voor zorgen dat de frequenties mij zouden begeleiden. Als er maar een van die priesters en priesteressen uit de liefdesfrequentie zou vallen zou het experiment falen en zou ik sterven………..Noby zag dat er blokken omhoog werden gebracht onder mijn armen en dat ik in een kruispositie werd gelegd. Hij deed even zijn ogen open en zag mij daadwerkelijk ook zo liggen 🙂 Daarna stortte alles ineens in elkaar en viel ik naar beneden en kwam in een sarcofaag terecht waarna er een granieten deksel overheen ging. Ergens was de frequentie gebroken en ik ben daar ter plekke gestorven. Er kwam nog veel meer informatie, maar belangrijk was dat mijn leven nu en mijn leven daar met elkaar verbonden werden. Ik was 3 x gestorven zei ik toen ik terug kwam na mijn eerste Hartstilstand ……….Dit zijn ze alle drie. Hij hoorde ook dat ik in dit leven de herinneringen terug ga krijgen van mijn ‘overgang en wederkeer’. Dit is nog niet het geval, maar ik vertrouw erop dat gaat gebeuren 🙂 De komende maanden ga ik met Felah weer op reis naar allerlei krachtplekken, onder meer in Frankrijk en Portugal, die ook verbonden zijn met deze inwijding. Daarover vertel ik later wel meer als we er zijn. Daar vandaan kan ik weer bijzondere sessies geven en dit nog verder uitdiepen.

En nu dus ‘The Resurrection Keys’, want zo mag ik ze noemen. Over de ‘Resurrection Flame’: ‘Wanneer je drievoudige vlam perfect in balans is, kun je de vlammen samen laten draaien en ze zullen samensmelten tot één enkele vlam die parelmoerachtig van kleur is. Dit wordt de opstandingsvlam genoemd en het geneest en reanimeert de vier lagere lichamen (fysiek, mentaal, emotioneel en etherisch) door de kracht los te laten die opgesloten zit in de witvuur-kern van elk atoom van je wezen.’ Zoals jullie weten ben ik in staat om dit soort frequenties door te geven aan grote groepen. Het is voor mij nieuw dat ik ze naar buiten mag brengen, en voor deze eerste keer wil ik jullie vragen om tijdens de sessie in jullie Hart te voelen wat jullie graag in je leven resurrected zouden willen zien. Dat ene, waarvan je diep in je Hart voelt dat het nog niet stroomt, wat herboren mag worden naar het evenbeeld van je ware goddelijke zijn. Nogmaals, ik wil jullie vragen om één ding in jullie Hart, voelen en denken te nemen voor aanvang van de sessie (bijvoorbeeld je relaties, je gezondheid, je financieën) en deze daarna in de sessie over te geven aan ‘The Resurrection Flame’. Deze zal gaan werken in je levensstroom, door alle lagen, levens en dimensies heen om het terug te brengen totdat het zijn goddelijke oorsprong van overvloed weerspiegelt. Dat klinkt heel mooi, maar het kan ook betekenen dat er eerst van alles weg kan vallen wat je niet meer dient. Uiteraard gebeurt het altijd met een diepe compassie naar de ziel toe. Dit is nog maar het begin en ik voel/weet dat ik nog vele lagen van deze Flame mag gaan ontdekken.

Ik hoop dit samen met jullie te kunnen doen.