Home > Groeps Healing

Groeps Healing

Sinds begin 2016 geven we met enige regelmaat groepshealingen op afstand (zie de facebookpagina van fenix transformaties voor meer info). Dit zijn sessies met soms wel meer dan 300 personen die zich tegelijkertijd op afstemmen op een door ons afgesproken moment. Het mooie van op deze manier werken is dat iedereen een volwaardige en op de persoon gerichte sessie krijgt, alsof ze een prive sessie zouden ontvangen in de praktijk. Dat we dit kunnen en mogen doen is het resultaat van 9 jaar ontwikkeling en inzicht in energetisch werk. Dit heeft vele voordelen. Op deze manier kunnen we veel meer mensen bereiken en het licht verder uitdragen. Ook betekent het dat de sessies veel goedkoper kunnen worden aangeboden zodat het voor iedereen beschikbaar en betaalbaar is. Daarom is besloten dat je bij de groepsessies sessies via een vrijwillige bijdrage kan meedoen in een groeps healing.

Inschrijvingen zullen voorlopig nog via deze speciale FACEBOOK GROEP verlopen waar je ook altijd te lezen krijgt hoe dit te ontvangen en over wat voor een sessie het gaat. Vraag om toegelaten te worden, en je wordt op de hoogte gehouden.

Het bedrag dient  op NL58TRIO0338433643 tnv Alotta Illusions te worden overgemaakt onder vermelding Fenix Transformaties, je naam en de datum van de groepshealing. Ook kan het via de onderstaande knop. Vrijwillige bijdragen worden niet terug gestort. We hopen dat we jullie op deze manier zo volledig mogelijk mogen ondersteunen in het prachtige ascentieprocess waar we gezamelijk doorheen gaan.

Liefs Felah en Ernst

Betaal je bijdrage via deze knop

Of gebruik deze QR code