Home > White Light Axiatonal Alignment

White Light Axiatonal Alignment

White Light Axiatonal Alignment is een zeer bijzondere ervaring en gebeurtenis. Deze sessie zorgt ervoor dat je weer volledig wordt verbonden met je ‘hogere zelf’ en zet je ascensieprocess in sneltreinvaart op de rails. Deze sessies zijn dan ook een essentieel onderdeel voor iedereen die de wens heeft om weer volledig verbonden te leven. Het zal je je lichaamsfrequentie verhogen en je bewustzijn zal in staat zijn om meer informatie en licht tot zich te nemen waardoor groei onvermijdelijk is.

Hoe wordt dit tot stand gebracht?

Tijdens de sessies wordt het lichaam via axiatonale lijnen gekoppeld aan het ‘nieuwe 144 krystalijne energiegrid’. Deze axiatonale lijnen fungeren als kosmische meridianen. Deze lijnen zijn we lang kwijt geweest en daarom is het voor velen moeilijk om weer volledig vanuit hun ware zijn te fungeren. 

Wat zijn energetische grids?

Elk levend wezen heeft in de basis een energetisch grid. Dit is de blauwdruk waar informatie in opgeslagen ligt over de uiteindelijke vorm. Deze is opgebouwd uit heilige geometrie. Zo weet moeder natuur precies hoe ze van basismateriaal een lichaam moet opbouwen. Deze geometrische verhoudingen zijn dan ook overal in de natuur terug te vinden. Zelf heb je bijvoorbeeld nooit enige aandacht besteed aan een celsplitsing. Je lichaam weet zelf hoe dit moet. Deze informatie komt dus uit dit grid.

Ook ons bewustzijn wordt in stand gehouden door grids. Op het ogenblik bevinden we ons in een ‘tussen’ grid. Wat ver verwijdert ligt van het harmonische grid. Dit is dan ook terug te zien in de wereld om ons heen. Wil je je hier in verdiepen, dan raad ik de boeken van Drunvalo Melchizedeck: ‘ancient knowlege of the flower of life’ aan.

De aarde heeft ook haar eigen grid. ‘De ouden’ wisten hier van en er zijn dan ook wereldwijd op alle krachtplekken waar deze gridlijnen elkaar kruisen tempels en/of pyramides gebouwd. Het bijzondere hiervan is dat dit door verschillende culturen en tijdsperiodes gedaan is en dat ze prachtige geometrische verhoudingen met elkaar vertonen. Momenteel worden we als mensheid hier ons langzaam van bewust. Er valt hier veel over te lezen, dus ik zou zeggen, ga op onderzoek uit!

Op het ogenblik is er een nieuw grid aan het ontstaan,of beter gezegd, er wordt een zeer oud grid opnieuw geactiveerd. Dit is het ‘144 kristallijne grid’ De 144 staat voor het aantal facetten van de geometrische vorm. De vorm is die van de ‘dubbele penta dodecahedron’.

Dit nieuwe grid is niet-polair en kristallijn van aard. Wil je hier meer van weten lees dan de channelings van James Tyberonn, die metatron channelt. 

De White Light Axiatonal Alignment, lijnt je dus op dit ‘ nieuwe’ grid aan, dat sinds 2012 actief en beschikbaar is.

Wat betekent dit voor jou persoonlijk, wat kan je verwachten?

Tijdens de sessie kan je verschillende sensaties ervaren, je kan het ijskoud of bloedheet  (en alles ertussenin ) krijgen. Het lichaam kan gaan schokken of spontaan gaan bewegen. Je kan een stroom van beelden krijgen. In een staat van uiterste ontspanning komen. In een toestand tussen waken en dromen verkeren. Boodschappen horen. Sensaties van ‘Golven’ ervaren en nog meer. Dit verschilt per persoon.

De meeste mensen ervaren in de dagen erna een gevoel van thuiskomen, voelen zich licht en hebben het gevoel van hernieuwde levensbestemming.

Aangezien je hier opnieuw wordt aangelijnd, begint het echte ‘werk’ hierna. Het zal je versneld  op je levenspad brengen en alles wat daar niet mee in overeenstemming is, aan je tonen zodat je dit makkelijk kan omzetten. Je gaat dus een versneld proces van transformatie in. Dit is niet altijd makkelijk, maar brengt je wel naar jouw kern. Je zal daardoor beter in staat zijn de keuzes te maken die jouw hoogste goed dienen. Ook voor healers zal dit een enorme boost geven doordat je met een heel ander ‘palet’ van energie en licht gaat werken! Je zal merken dat je sessies hierdoor veranderen en krachtiger gaan worden. Ook zullen je interesses veranderen, en gaan er informatie en mensen op je pad komen die je nodig hebt om je volgende stap te maken.

De White Light Axiatonal Alignment, hoef je maar een keer te doen, daarna gaat het grid met je aan de slag.

Dit is een zeer krachtige tool om mensen in hun kracht te zetten.

Deze Alignment kan ook op afstand worden uitgevoerd.

White Light Axiatonal Alignment Sessies 

Met enige regelmaat creëert Fenix Transformaties de mogelijkheid om de Axiatonal Alignment te ontvangen op afstand. Dit wordt altijd via de facebookpagina van fenix transformaties www.facebook.com/fenixtransformaties bekend gemaakt. Of neem contact op via het contactformuiler op de contactpagina als u hiervoor een afspraak wil maken.

Doet u hieraan mee dan kan u onderstaande Ideal knop gebruiken om te betalen of overmaken naar NL58TRIO 0338433643 t.n.v. Alotta Illusion o.v.v. Fenix Transformaties.

White Light Axiatonal Alignment Sessies 

Met enige regelmaat creëert Fenix Transformaties de mogelijkheid om de Axiatonal Alignment te ontvangen op afstand. Dit wordt altijd via de facebookpagina van fenix transformaties www.facebook.com/fenixtransformaties bekend gemaakt. Of neem contact op via het contactformuiler op de contactpagina als u hiervoor een afspraak wil maken.

Doet u hieraan mee dan kan u onderstaande Ideal knop gebruiken om te betalen of overmaken naar NL58TRIO 0338433643 t.n.v. Alotta Illusion o.v.v. Fenix Transformaties.

Ervaringen van mensen die de White Light Axiatonal Alignment hebben gedaan

Hai Ernst, het was heel bijzonder. Eerst aan mijn hoofd/hersenen, slaapbeen, daarna aan mn mijn re.been en daarna veel aarding, mijn benen en bekken. Dan weer voor dan weer achterzijde, mijn buik heel warm voelen worden, even mn handen gevoeld, op mn hoofd een punt als druk ervaren of ze met hun duimen erop drukten en gelijktijdig aan mn slapen, ineens heel koud gevoeld met veel doorstromingen, weer iets met mn hoofd en toen werd alles rustig en voelde ik mn voeten heel warm en aanwezig worden. Gelijk wist ik dat het klaar was.

Ik heb veel ervaren, vooral veel kriebels soms zo sterk dat ik spastische beweging met mn benen maakte.  mijn armen waren af en toe verkrampt.  heel veel warmte ervaren. Hoofdpijn. Ik werd even aangeraakt op mijn hoofd.  nieuwe deurtjes opgezet in mijn voetenen er kwam iets dwars door mijn borst heen.  er werd ruimte gemaakt in mijn lijf, touwtjes werden langer getrokken en heb gelachen van die kriebels. Oja, ik was ook even boven mezelf en dan omgekeerd mijn handen waren naar boven gericht toen.

Dag Ernst, ik kom nog even bij je terug over de healing. Ik heb zulke mooie doorbraken, stukken waar ik voorheen niet bijkwam komen naar voren, krijg inzicht hierover en mag ik voelen en loslaten, gevoelservaringen, pieken en dalen maar op een prettige manier. Mijn connectie met mijn akasha kroniek en de lichtfrequenties is nog meer geïntensiveerd echt heel mooi en ik was al bezig vanaf begin maart mijn eigen praktijk op te zetten en door mijn verbeterde connectie met boven, ben ik nu bezig een workshop te ontwikkelen waarin mijn talent echt mag gaan stralen en mensen inzichten geven in transformatie processen.

Hoi Ernst! Was zeker een mooie sessie, ben alleen halverwege echt keihard in slaap gevallen.. Had een aantal mental notes gemaakt om met je te delen alleen ben het meeste dus vergeten. Heel opvallend was dat ik veel activatie voelde rond mijn keelchakra (klopt, daar zit ook een vrij hardnekkige blokkade) maar ook onderkaak/kiezen. Goede gronding en hartopening. Beetje onrustig geslapen/veel wakker geworden. één opvallende (behoorlijk lucide) droom was dat ik in een huis was (die van mezelf) met verschillende kamers en veel gasten + huisdieren.
Twee onuitgenodigde gasten heb ik rigoureus de deur gewezen. Heeft te maken met thema grenzen aangeven/eigen ruimte innemen.

Het was echt ontzettend mooi!! En ook weer anders dan de 1e, voor mij een herkenbaar gevoel vanuit Ayahuasca- veel liefde, (wit) licht en dankbaarheid. Heb er meer van meegekregen dan de vorige maar volgens mijn vriend lag ik in een soort hybernation toestand, hij checkte zelfs nog even of ik nog ademde.

Druk, veel gedachte en beelden, ik heb ze niet onthouden. Leek nergens op te slaan. Zie heel duidelijk het gezicht van een jonge vrouw voor me. Vooral de ogen. De sessie begon met een gevoel van heel veel energie. Gedurende heel de sessie korte schokken gevoeld, soms meerdere tegelijk achter elkaar. Heel bewust van mijn navel en stuitje, later ook kruin, handen en voeten. Na een half uur kreeg ik het koud, later weer warm. Onrustig gevoel daarbij is overgegaan in in slaap vallen. Nu een licht gevoel in mijn hoofd. Ja, dat.

Wow, geen sessie om bij in slaap te vallen dit keer. Voel me helemaal opgeschud. Poeh! Heel veel schokken kort op elkaar overgaand in een soort kramp. Stuitgebied direct duidelijk voelbaar, nog steeds overigens. Werd in de loop van de sessie ook warm en bijna pijnlijk. Ook mijn schouders gingen schokken, trilling in rechter arm, mijn hoofd ging schudden. Het was alsof er iets omhoog gewerkt moest worden, buik trok in. Spieren in mijn gezicht gingen bewegen. Brok in mijn keel, beetje keelpijn En uiteindelijk gingen mijn beide benen schudden, na de drie kwartier nog.Wel, de energiekraan is open , nog even flink uit staan schudden op muziek. Echt behoefte aan. Masker ook een beetje los 😉. Dank je!!!

Wauwh was prachtig. Dank je wel. In het begin voelde ik dat alles in golfbewegingen om me heen was. Ik draaide en alles draaide mee. De energie bouwde zichzelf op, ik werd met licht en energie gevuld. Mijn hartchakra ging wijd open van voren en achter en ik voelde heel veel liefde. Voelde even emoties maar die werden net als gisteren geneutraliseerd. Vervolgens mijn kundalini die ging stromen en weer de energie die in golfen in mij opbouwde. Mijn ademhaling werd intenser, lichaam begint te tintelen en nam weer af en vervolgens weer tintelen maar anders dan daarvoor. Vervolgens werd het heel stil in mij. Ik ben de hele dag eigenlijk vanaf gisteren al in mezelf. Stil maar toch gebeurd er heel veel in me. Was een prachtige ervaring Ernst waar ik super dankbaar en blij mee ben. Ben benieuwd naar komende periode wat er met me gebeurd

In het begin zag ik eerst je Hoger Zelf, in het goud omhuld met stralen wit licht, voelde golven van energie door mijn hele lichaam, en heel veel warmte op borst hoogte, hartchakra en zonnevlecht, best erg heet zeg maar… gedurende de sessie heb ik veel organishce vormen gezien en geometrische vormen…dat ging steeds heen en weer en de golven bleven komen, aan het einde toe zeer hete voeten en handen, bovenlichaam erg warm…. ben nog steeds een beetje suffig eigenlijk, dus ff rustig aan nog…. Ben heel erg benieuwd wat mij dit verder gaat brengen de komende dagen.

Goeiemorgen, de sessie was anders dan dat ik gewend ben bij energetisch werk. Ik voelde meteen energie stromen. Het begon met korte lichtflitsen die ik zag met gesloten ogen. De eerste minuten  begon mijn lichaam te bewegen. Regelmatig voelde ik krachtige energie, alsof er aan mijn energetisch lichaam werd getrokken. Op een gegeven moment voelde ik mijn handen niet meer, kon ze niet bewegen. Wel voelde ik energie in mijn handen draaien en waren ze ook warm. Mijn tenen en mijn hoofd kon ik wel bewegen. Mijn romp was zwaar. Wat later in de sessie kon ik alleen mijn duimen bewegen. De rest van de handen voelde nog steeds zwaar.  Aan het eind van de sessie kon ik  mijn hele lichaam weer bewegen.  Dank je dat ik deze energie heb mogen ervaren.

Ja, Ernst, heel mooi! Kon voelen waar je bezig was, zag soms de lichtlijnen. Hele subtiele aanrakingen van boven naar onder van links naar rechts. Voelde de lijnen eruit trekken en soms ook hoe ze “vastgezet” werden. Op het laatst groeide er een enorm kristal met vele kleine kristallen uit mijn lichaam…bijzonder! Ik voelde de sessie eindigen maar ben nog lekker een half uur blijven liggen. Daarna ben ik gaan slapen heerlijk. Dank je wel

Ja, volgens mij heb 3x veel licht mogen waarnemen en zijn er ook 3x over “donkerte” weggevlogen. Gevoel dat mijn lichaam een grondig checkup heeft gehad, waarbij delen in mijn lichaam zijn doorgeblazen of afgestoft oa mijn thymus. Mijn weten is wederom reconnect met mijn ❤/thymus. Heb een groot regenboog kristal mogen zien en een staf (zoiets als waar Gandalf, LOTR heeft) De heerlijke lomigheid die ik tijdens en na afloop van de sessie mocht voelen is er nog steeds wel een beetje.