Home > Soul Body Fusion

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion™ betekent letterlijk het versmelten van de ziel met het lichaam. Ieder mens heeft een ziel en is hier in een bepaalde mate mee verbonden. Door (geboorte)trauma, ziekte, emotionele gebeurtenissen, verlies, mishandeling, chronische stress, overgevoeligheid of verslaving is er een verschillend niveau van afstemming tussen je lichaam en je ziel. Anders gezegd: de resonantie tussen het trillingspatroon van je lichaam en je ziel zijn te verschillend waardoor de harmonie ontbreekt. Het doel van Soul Body Fusion™ is de resonantie van lichaam en ziel weer met elkaar te verbinden waardoor harmonie ontstaat.

Met Soul Body Fusion™ kan je weer worden wie je werkelijk bent. Je komt weer in de stroming van het leven en herinnert je je levensdoel. Je zal jezelf rustiger en gelukkiger voelen en je zult openstaan voor de overvloed van het leven welke je geboorterecht is.

Tijdens een Soul Body Fusion™ kun je van alles ervaren. Het meest voorkomende gevoel is dat je cellen letterlijk vibreren, tintelen en zich openen. Het lijkt alsof je helemaal opnieuw bedraadt wordt, zodat je lichaam een sterkere stroom van hogere frequenties en energieën aan kan.

En sessie bestaat uit twee delen van 10 min. met een korte pauze ertussen waarbij de intentie wordt gezet om je lichaam met het licht van je ziel te laten versmelten.

Aanbevolen wordt om 3 sessies binnen een maand te doen om het proces diep injezelf te verankeren.

Soul Body Fusion

Felah is erkent SBF practioner. Kijk op de contactpagina over hoe je in contact kan komen voor een Soul Body Fusion behandeling.

Een bijzondere ervaring gehad vandaag: Soul Body Fusion, letterlijk het versmelten van de ziel met het lichaam. Het bijzondere is.. dat heb ik gevoeld. Ik voelde in de 1e sessie uitgelijnd worden en verbonden worden met een energetisch netwerk, een matrixveld. Ik voelde letterlijk de energie lijnen naar alle kanten uitgaan. In de 2e sessie van ongeveer 10 minuten voelde ik letterlijk het licht van mijn ziel indalen en al mijn zintuigen en chakra’s werden voorzien van ongekend wit licht. Ik voelde letterlijk mijn ziel, de multidimensionaliteit.. en wauw wat een licht, wat een krachten.. onbeschrijflijk. Alles is één! Daarna kon ik ook mijn persoon weer goed voelen maar ook mijn zielelicht.

Dankjewel Ernst Drukker van Fenix Transformaties!

Soul Body Fusion

Over Soul Body Fusion®
Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn? Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.
Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Vaak beneemt dit ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en van de wereld om ons heen.
Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

Het is aan jou, om je op je eigen manier te verbinden met het bewustzijn van je planeet… Maar eerst dien je je te verbinden met je eigen lichaam. Dat is waarom Soul Body Fusion zo belangrijk is, omdat je je niet met je planeet kan verbinden als je je zelfs niet met jezelf kan verbinden. De connectie met jezelf is het allerbelangrijkst, en de connectie met je planeet is de eerstvolgende stap, en vandaaruit ontstaan zonder enige inspanning grote quantum sprongen……. Mark (via Jonette Crowley)

Over Jonette Crowley

Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek; een vaardigheid, waarbij je de connectie met je complete wezen activeert en je het proces van heel-worden en healing kan ervaren.
Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en oprichtster van het Center for Creative Consciousness, een organisatie die zich wijdt aan spirituele bewustzijnsontwikkeling, het ontwaken van het bewustzijn. Jonette is een onderzoekster en ontdekker—zowel in de innerlijke werelden als met haar reizen rond de wereld. Ze is een moderne mystica, met de gave van helderziendheid, healing, en de unieke capaciteit om energieën vast te houden waardoor anderen hun spirituele waarheden kunnen ervaren. Vanaf eind jaren 1980 ontving en deelde ze teachings van haar gidsen: White Eagle en Mark. Geleid en geïnspireerd door haar gidsen geeft Jonette workshops en retraites in spirituele groei in de VS en Europa. Ze heeft heel veel gereisd — naar meer dan 60 landen, en ze leidt spirituele avontuurlijke reizen naar bijzondere en heilige plaatsen.
Jonette heeft 2 boeken geschreven: De Adelaar en de Condor en Soul Body Fusion (beiden vertaald in het nederlands). Haar openhartige en bezielde beschrijving van haar reizen en de daarmee verbonden innerlijke reizen maakt het lezen tot een diep energetische ervaring.
Voor meer informatie over reizen, workshops, doorlopende cursussen via internet of teleconferenties, cursussen via CD, gratis meditaties, sessies met White Eagle www.jonettecrowley.com
Om op de hoogte te blijven van evenementen en informatie over Soul Body Fusion® zie de website www.soulbodyfusion.com