Home > Ernst > Drievoudige dood

Drievoudige dood

Lieve allemaal,

De verhalen rondom mijn hartstilstand in 2019 zijn bijzonder, zoals de meeste zaken in mijn leven die met energie en healing te maken hebben. Soms omdat het tot stand komt met een zogeheten feedbackloop van confirmatie. Dit eerste verhaal is er een die er 8 jaar tussen liet zitten om het cirkeltje rond te maken.

Zoals jullie in het verhaal (DE STILTE VAN DE ANDERE KANT) kunnen lezen was het eerste dat ik heb gecommuniceerd na 3 dagen coma, was dat ik 3 x gestorven was. Ik kon nog niet spreken en zat met mijn beide handen in een positie die ook wel de Mudra van Blessing wordt genoemd. De wijs- en middelvinhttps://www.fenixtransformaties.nl/de-stilte-van-de-andere-kant/ger gestrekt , de duim en de andere 2 vingers ontspannen . Ik keek van de een naar de andere hand in deze positie en bewoog de handen langzaam heen en weer van mijn ogen naar mijn schoot. Het viel de omstanders op dat ik er erg mee bezig was. Na veel vragen en gissen van mijn vriendin Felah om er achter te komen wat ik bedoelde kon ik uiteindelijk via een papier met cijfers en letters (in het engels grappig genoeg ) duidelijk maken dat ik 3 x gestorven was . Voor mij kennelijk belangrijke informatie om te geven , want nu het begrepen was ontspande ik, slaakte een diepe zucht en viel weer in slaap. Zelf weet ik hier niks meer van, maar de informatie was wel van belang voor mij voor later. De 2e dag heb ik op deze manier het woord ‘Inwijding’ geschreven. Ook hierover laat mijn geheugen mij in de steek.

Acht Jaar geleden was ik samen met Felah op de Paranormaal beurs waar we healing sessies gaven. Ik behandelde een jongen van 14 jaar oud, volgens zijn moeder was hij wat autistisch en had hij leer problemen op school. Later stond hij nog bij onze stand mee te kijken naar een behandeling die Felah aan een man gaf. Hij bleek enorm helderziend te zijn want na de sessie wist hij informatie over de man te vertellen die dat allemaal beaamde. Vervolgens beschreef hij aan Felah een aantal vrij unieke voorwerpen die in ons huis staan. Daarna keerde hij zich naar mij en keek me enigszins beduusd aan. ‘Het is misschien raar , maar ik moet je wat laten zien’ zei hij. Hij hield zijn hand omhoog in de positie van de Mudra van Blessing. ‘Deze is voor jou’, zei hij, ‘en ze vertellen me ook nog dat je het op deze manier moet gebruiken. Je laat je hand vol lopen met energie en dan schiet je het uit de 2 gestrekte vingers’. Ik bedankte hem en moest er van binnen een beetje om lachen. Ik kon echt wel wat met de hand mudra, want vaak werden mijn handen tijdens het geven van healing sessies in bepaalde posities geplaatst die achteraf betekenis bleken te hebben. Maar het uit de vingers schieten van energie deed me echt wat te veel aan een soort van ‘Dragonbal-Z’ denken. Ik heb het er toen bij gelaten.

Het verhaal van Hilario wordt hieronder aangeraakt maar niet besproken omdat het voor dat verhaal wat te omslachtig werd. Maar het is precies hetgeen dat het aan elkaar verbind voor mij. Hilario is een vriend van ons, mede-healer en sjamaan uit de Filippijnen. Hij heeft van zijn grootmoeder (zij is een sjamaan uit de Filippijnse traditie) geleerd om astraal te reizen. Toen hij van Felah had vernomen wat er met mij was gebeurd, is hij thuis direct in trance gegaan om mij te bereiken en hopelijk te kunnen zien hoe het met me was op een ander level (ik was op dat moment nog steeds in coma). Allereerst hoorde hij dat het was ‘toegestaan’ om de doodervaring te laten gebeuren, omdat het belangrijk voor mij was om aan de andere kant te zijn. Hij vloog verder op zoek naar mij. Steeds verder en verder totdat hij bij een punt kwam waar hij niet verder mocht. Een zware stem vertelde hem dat hij geen toegang kreeg tot dit gebied, maar in de verte kon hij mij zien staan. Ik was bij de Aartsengelen en kreeg op dat moment les. Hij zag mij staan op een grote schijf met de Flower of Life er op. Ik zag er groot uit (een meter of 5) gespierd en met lange golvende haren. Ik had het volgens hem reuze naar mijn zin. Ik draaide mij naar Hilario om, zag hem van een afstand en riep dat hij zich geen zorgen moest maken. Het gaat goed met me en ben over 3 dagen terug (dat bleek later ook te kloppen, na drie dagen kwam ik bij uit de coma). Hetgeen waar ik les in kreeg was er op gericht dat ik bepaalde donkere energieën moest weren, zodat ze niet in de dimensie waar ik mij bevond konden doordringen (ik zeg al heel lang dat ik een gatekeeper ben :-). De donkere energie had de vorm van een enorme donkere, duistere en vurige wolk die als een soort mega worm om me heen vloog. Ik stond op de disk van de Flower of Life en had mijn handen in de positie van de Mudra van Blessing. Er schoten uit mijn 2 gestrekte vingers enorme fitsen van Wit Licht Energie en wist de wolk te bedwingen. Ik had er ontzettend veel plezier in om dit te doen.

Het zijn niet mijn eigen belevingen, maar het maakte wel veel duidelijk. Ook anderen waren in meditatie gegaan om te voelen hoe het met me ging. Sommigen zagen me vechten met demonen en anderen voelden dat ik het prima naar mijn zin had. Beide bleken waar 🙂

Nogmaals ik heb er zelf geen herinneringen aan (ten minste nog niet) en ik weet ook niet precies wat het betekent. Ik kreeg zelf voornamelijk door dat ik me moest richten op herstel en dat het andere aspect wat ik opgehaald had later duidelijk zou worden. Ondertussen ben ik geheel hersteld! De aandoening die gediagnosticeerd was n.l. een vergrote en verslapte linker hartkamer die maar 34% bloed rondpompte heeft zich volledig genezen na 4 maanden. Zelfs op zo’n fantastische wijze dat ik de medicatie mag gaan afbouwen. De Hartkamer en spier zijn niet meer verslapt en uitgerekt en het hart pompt nu rond 53% bloed rond (een gezond hart pompt tussen de 50 en de 70%). Hier heb ik zelf heel hard aan ‘gewerkt’ door alle energie velden te herstellen, zodat het lichaam weer de juiste informatie kreeg om zichzelf te genezen. Dus geen chronisch hartfalen zoals me in eerste instantie verteld was!

En dan is er nog een ander verhaal van een vriendin die ik schijnbaar een healing heb gegeven vanaf de andere andere kant. Deze vriendin zie en spreek ik niet zo vaak , maar als we dat doen dan is het contact altijd goed, mooi en oprecht. Zij doet nooit mee met mijn sessies want ze heeft zo haar eigen ingang in de spirituele wereld. Op de bewuste avond rond 20 uur ging zij thuis naar boven om naar bed te gaan. Ze had al weer een aantal weken last van de ziekte van Lyme. Ook had ze hoofdpijn en voelde zich grieperig en ze dacht ‘houdt het nou nooit eens op!’ Op het moment dat ze ging liggen moest ze ineens heel sterk aan mij denken. Wat op zich al bijzonder is, want nogmaals, zo vaak zien we elkaar niet. Tegelijkertijd herinnerde ze zich het gesprek dat we een jaar geleden hebben gehad over mijn Kundalini Ontwaken. Ze herinnerde zich dat ze dat toen zo sterk had gevoeld, en dat ze mij misschien wel om een healing zou kunnen vragen. Op dat moment ging spontaan haar derde oog open en zag ze in de kamer paars met wit electrisch licht verschijnen. De rest van de kamer eromheen werd donker, tot alleen nog maar het licht zichtbaar was. Uit het licht kwam mijn verschijning naar voren, breed lachend en stralend, samen met een Melchizedeck-achtige verschijning. Ik vertelde haar hoe ze zich zelf een healing kon geven door haar handen op bepaalde positie en plekken te plaatsen en de energie door te laten stromen. Dit heeft ze gedaan en voelde veel gebeuren in haar lijf. Ze viel in slaap en de volgende ochtend werd ze een stuk beter en frisser wakker dan ze in tijden ervaren had. Een paar uur later kreeg ze een telefoontje van mijn broer die vertelde dat ik de avond ervoor een hartstilstand had, en in coma in het ziekenhuis lag.

Ook hier weet ikzelf helaas niets vanaf, maar het is wederom wonderbaarlijk.