Home > White Light Healing

White Light Healing

Wat is White LIght Healing?

White Light Healing werkt met de frequenties van Wit Licht en is er op gericht het hart te openen van binnenuit. Het hart is de plaats waar ‘Shakti en ‘Shiva’ samen komen in het heilige huwelijk. De stroom van moeder Aarde en vader Hemel worden hier verenigd. Als dit huwelijk plaats vindt gaat het hart uitstromen in alle richtingen. White light healing is er op gericht dit proces in gang te zetten en het zaadje te planten dat daarna mag verder groeien.

Tijdens de sessie wordt er een ‘veld’ van wit licht om u heen gezet (dit kan zowel liggend of zittend plaatsvinden). U hoeft op dit moment alleen maar te voelen wat er in u lichaam plaats vind. Veel mensen ervaren een gevoel van rust, ruimte en verbondenheid.

White light healing is een sterke healing methode die werkt met de frequenties van wit licht. Wit licht omvat het hele kleurenspectrum en daarmee alle trilingsniveau’s die er op dit moment voor ons beschikbaar zijn. Licht is de drager van codes. Deze kunnen ontvangen worden door ons licht-lichaam. Ons licht-lichaam leest deze codes en krijgt zo de antwoorden voor herstel en heelheid.

Door te werken met dit veld worden de energetische patronen rond je lichaam weer in overeenstemming gebracht met je oorspronkelijke blauwdruk, je plaats in het universum en jouw levensopdracht.

Hierdoor ervaren veel mensen een diepe ontspanning, een versterking van de intuïtie die het zelfvertrouwen vergroot en een gevoel van thuiskomen. Ontwikkelings processen worden versneld en mensen ervaren heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

White Light sessies worden gegeven door zowel Ernst Drukker als Felah Doornberg.